بیوگرافی مدیرعامل
بیوگرافی شرکت
یکی از آن صنایع با شکوه که برای هزاران سال وجود داشتهاست، صنعت چرم است. چرم نقش نسبتاً ثابتی را در زندگی و اقوام ایرانی داشته که کاربرد آن در پوشاک و خصوصاً کفش از دیرباز رواج داشته است. از این رو صنعت چرم ایران دارای سابقه ای طولانی مدت است. ایرانیان با سابقهای سه هزار ساله اولین و قدیمی ترین تولید کنندگان چرم دنیا هستند. بازمانده دوره پیش از میلاد نشان می دهد که ایرانی ها از حدود ۱۵۰۰ سال، از پوست برای پوشاک، کفش و سلاح استفاده کرده اند. آن ها از ۵۵۰ سال پیش از میلاد از چرم برای لباس ها و زره استفاده کردند. وجود واژههایی مانند ادیم، کیمخت، ساغری، تیماج و سختیان در زبان پارسی قبل از اسلام نشان از استفاده از پوست و چرم دارد. پوست نوشتههایی در اورامان کردستان یافت شده که هم اکنون در موزه بریتانیا است. این پوست نوشته ها نشان از استفاده از پوست برای نگارش در دوره اشکانیان دارد.
با مراجعه به کتب و آثار به جامانده در هر دوره از تاریخ نظیر دوران عباسی، حمله مغول، دوران تیموری، دوران صفوی به سابقه ی طولانی استفاده از پوست و چرم و تجارت آن پی خواهیم برد. در دوره اول پهلوی، شرکت های آلمانی شروع به سرمایه گذاری در صنعت چرم ایران کردند. اولین کارخانه چرم سازی ایران در سال ۱۳۰۸ در شهر تبریز تآسیس شد. از جمله معروف ترین آن ها چرم میهن، چرم ایران و چرم خسروی بود. چرم خسروی در سال ۱۳۱۰ همزمان با کبریت سازی صدقیانی و ممتاز همچنین کارخانه پشمینه تأسیس شد و در سال ۱۳۱۱ به بهره برداری رسید و فعالیت خود را شروع کرد. این کارخانه به جز چرم و کفش در زمان جنگ جهانی دوم، پوتین لباس های نظامی و سوارکاری تولید می کرد. در دروان قاجار، تلاش هایی برای ساخت کارخانه های چرم صورت گرفت در این راستا اقدامتی جهت واردات ماشین آلات فرآوری چرم از غرب صورت گرفت.
در دروان پهلوی، آلمانی ها شروع به سرمایه گذاری صنعت چرم در ایران کردند که نتیجه ی آن تأسیس کارخانه چرم تبریز بود. پس از آن در دوره ی دوم پهلوی، کارخانه های چرم سازی در تبریز و تهران نیز گسترش پیدا کردند. شرکت های خصوصی در این حوزه توان واردات ماشین آلات غربی را از آلمان و ایتالیا داشتند و در این فرایند استفاده از محصولات شیمیایی و مواد کشورهای غربی، کیفیت چرم ایران را افزایش داد.
بعد از انقلاب اسلامی، تحریم ها از سوی برخی کشورهای غربی، صنعت را تحت تأثیر قرار داده است. به طوریکه شرکت های تولید کننده مواد شیمیایی، شروع به تولید مواد مورد نیاز در تولید محصولات چرمی کردند. بازرگانان و ناظران اقتصادی امیدوارند که صنعت چرم ایران بتواند ارتباطات پویایی با سایر بخشها برقرار کند همچنین سرمایه گذاری های خارجی را جلب و احیا کند. در این صنعت تلاش زیادی برای انرژی بخشیدن به صنعتگران چرم برای ایفای نقش در بازارهای بین المللی وجود دارد. برخی از مشکلات این صنعت به این موضوع بر می گردد که چرخه تولید چرم کامل نیست. در سال های اخیر گام هایی برداشته شده است که منطبق با استانداردهای موسسات بین المللی شناخته شده است. امروز ایران یکی از اعضای فعال کمیته فنی استانداردسازی سازمان بین المللی استانداردسازی باشد. اگر ایران بتواند سرمایه گذاری جدید خارجی و فن آوری پردازش چرم را به درستی به دست آورد، سهم عادلانه خود از بازار بین المللی به دست می آورد.
مجله اخبار صنعت چرم و کفش تلاش دارد با معرفی تلاشگران این صنعت و معرفی دستاوردهای آنها و همچنین انعکاس جدیدترین نوآوریهای این صنعت در دنیا در راستای رونق و توسعه صنعت چرم و کفش کشور موثر واقع شود.
شبکه های مجازی
شبکه های اجتماعی
شماره های تماس
- 021-33952560
- 021-339185۷۶
- 09121784861
آدرس شرکت
ارسال پیام به مدیر غرفه:
این پیام به ایمیل غرفه دار ارسال و در صورت نیاز به شما پاسخ داده خواهد شد.
مجله اخبار صنعت چرم و کفش
مجله اخبار صنعت چرم و کفش، ماهنامه تخصصی در زمینه صنایع چرم، کفش، کیف، محصولات چرمی و لوازم وابسته میشود. این ماهنامه به مدیر مسئولی جناب آقای افشین شادی مهر به صورت منظم و ماهیانه منتشر میگردد.
ارتباط با کلیه فعالان صنعت در داخل و خارج از کشور، اطلاع رسانی در حوزه صنعت کفش و چرم، تلاش برای رشد و پیشرفت هرچه بیشتر صنعت کفش و صنایع وابسته، حضور در نمایشگاههای داخلی و خارجی و همچنین آموزش به فعالان این صنعت از اهداف مجله اخبار صنعت چرم و کفش میباشد.